Samenwerking in werkgroepen per pijler - 2023

WAAROM WERKGROEPEN?
Limburg Athletics+ (hierna: LA+) werkt samen met tal van vrijwilligers/vertegenwoordigers aan het maken en realiseren van mooie plannen. Om die samenwerking nog wat verder vorm te geven wil LA+ werkgroepen samenstellen.

Die werkgroepen mogen (laagdrempelig) meedenken/-helpen in de ontwikkeling en waar mogelijk realisatie van plannen.

Check de uitleg en meld je aan voor een vrijblijvende informatiesessie of direct voor een werkgroep om mee te denken bij mooie plannen in (delen van) de provincie Limburg op het gebied van atletiek en hardlopen.

INFORMATIESESSIES (VRIJBLIJVEND)
LA+ organiseert informatiesessies waarop je vrijblijvend meer kunt horen over de werkwijze met werkgroepen, wat van jou verwacht wordt en wat je zou kunnen doen vanuit die rol. De sessies zijn vrijblijvend; je kunt naderhand beslissen of je deel wilt nemen in één van de werkgroepen.

Informatiesessie 1: maandag 30 januari van 19-20 uur.
Aanmelden uiterlijk 26 januari.

Informatiesessie 2: woensdag 15 februari van 19-20 uur.
Aanmelden uiterlijk 11 februari.

"Het leuke van deelnemen in een werkgroep is dat je niet alleen iets voor de Limburgse (atletiek)sport betekent, maar ook leuke mensen ontmoet en mee kan bepalen waar we in Limburg samen aan werken!"
Limburg Athletics+
organisatie

UITLEG WERKWIJZE WERKGROEPEN
Ben jij betrokken bij deze sport in Limburg, bijvoorbeeld als organisator, ondernemer of vrijwilliger rondom hardlopen, atletiek, obstacle runs of sportief wandelen? En lijkt het jou leuk om enkele keren per jaar in een werkgroep voor een specifieke pijler jouw gedachten te delen en/of helpen om mooie plannen te maken? Dan is het deelnemen in werkgroepen misschien wel iets voor jou.

Werkgroepen komen zo’n 3 keer per jaar (vaak digitaal) bij elkaar om interessante thema’s of projectideeën in te brengen, te bespreken en/of uit te werken.

Een professional van Limburg Ahtletics+ helpt om jullie zo veel mogelijk te ontlasten, zodat het je tussendoor niet (per se) veel tijd hoeft te kosten. Wil jij wel wat meer doen? Dan staan we daar natuurlijk ook voor open.

VOORDELEN
– versterk je netwerk in de Limburgse atletiek- en/of hardloopwereld
– ben van betekenis voor Limburg en de sport
– bouw mee aan de koers/inzet van LA+
– geniet van het samen bouwen aan mooie plannen!

Vragen? Mail dan naar info@limburgathleticsplus.com en we geven je binnen een paar dagen een reactie!

AANMELDEN
Aanmelden voor de werkgroepen kan via onderstaand formulier.
Na jouw aanmelding nemen wij altijd even contact op om kort kennis te maken en eventuele vragen te beantwoorden.

FORMULIER: AANMELDING WERKGROEP